YM-2

Slide arrow_back

YM-2

Optimér produktionsapparatet og fjern dårlige arbejdsstillinger

UDFORDRING

Det danske marked for betonelementer er fortsat præget af benhård konkurrence på priserne, selv når aktiviteten i markedet stiger. Det har resulteret i at moderne produktionsfaciliteter er et ufravigeligt krav hos producenter af betonelementer, hvor flere har brugt trecifrede millionbeløb på at optimere produktionsapparatet de seneste år.

YM-2 er udviklet i samarbejde med Leth Beton, der ønsker kortere produktionstid, bedre dokumentation, højere kvalitet, mindre materialespild og forbedret arbejdsmiljø.

Robotsystemet udvikles som en mobil løsning, der kan flyttes hen til et vilkårligt støbebord i betonhallerne og med få indstillinger automatisk begynde at glitte og vibrere betonelementer. Den kunstige intelligens indbygget i systemet kan lære af medarbejdernes input og genere mønstre der er tilpasset de individuelle arbejdsgange. Brugerne kan med hjælp af en tablet betjene flere robotter og arbejde side om side med dem for at øge den samlede effektivitet og samtidig opretholde vedvarende kvalitet.

Yellow

når best practice ikke kan løse problemet